Nem ebben állapodtunk meg!

török_mónika_profilkép.jpg

 

A kettes sorszámú lányom lenyomott a gép elé és azt mondta, hogy írjak. Igaza van. Pár éve megjelent egy könyvem A nagy Ő címmel. És még mindig élünk! Ezt lehet itt nyomon követni.

Friss topikok

  • Bodócsy Vera: Amíg élek, nem felejtelek. Nagyon szerettelek. Köszönök minden írást, fotót (2020.09.03. 17:37) Tíz jel, ami arra utal, hogy esetleg egy kicsit fáradt vagy
  • : @tomtyi: mellesleg II. Ottónak nem volt osztrák felmenője , legkevésbé I. Ferdinánd. Mivel mintegy... (2018.08.20. 00:39) Honfoglalás
  • urbánugar: Hm. @Konyvmolyolo: Egy ilyen munka talán engem is érdekelne. Legalább is szívesen kipróbálnám mag... (2018.07.18. 14:38) Levél anyámnak
  • Bodócsy Vera: Szerettem mindet, mentettem, amit csak tudtam. Nem tudok aludni a hiányodtól. Nem így kívántam, ... (2018.07.13. 03:29) Feljegyzések a pelenkázó mellől 26. - Pillanatképek
  • aranyosfodorka: Hosszú, hosszú titkos, néma olvasás után muszáj megszólalnom. Ez igaz ? Hát Te is ? Sajnálom, de t... (2018.05.02. 10:00) Szerettem

Mi van a Kárpát-medence mélyén?

2015.08.07. 16:45 | törökmonika | 11 komment

 fasizmus-14-elojele-qpr.jpg

 

Drága honfitársam! 

Te csak legyél teljesen nyugodt.

Magyarország jobban teljesít, a reformok működnek.

Egyetlen másodpercig nem kell aggódnod.

Ebben az országban két másodpercen belül feljelent gyakorlatilag bárki, ha esetleg úgy nézel ki, mint egy román turistacsoport. (http://444.hu/2015/08/06/romanokat-hittek-bevandorlonak-nagykanizsan/)

Ebben az országban két másodperc alatt kibasszák a gyerekedet a játszótérről, ha nem vagy odavalósi (hova valósi vagy?!)

Ebben az országban jól fegyverzett szabadcsapatok indulnak utánad az erdőben, még ha történetesen vaddisznólesre is mennél – nem lesz időd elmondani, hogy te nem is, te csak úgy, mert szereted az erdőt járni, mint Papageno.

Ebben az országban simán lerugdosnak a tömegközlekedési eszközökről, vagy eleve fel sem engednek, ami – lássuk be – kicsit kellemesebb, mert bár gyalogolni kell, legalább nem fáj a bakancs az arcodban.

És te azt hiszed, hogy az az ordas, büdös tetű, nácifejű pöcs csinálja?

Nem, drágám, kedves honfitársam, nem.

A boltosnéni, a szomszédod, a melletted ülő a villamoson, vagy akinek épp az előbb adtál egy kis kest, hogy legyen mit ennie. A hentes, a tanár, a zöldséges.

Na, ezek mind bármikor és kifejezett örömmel rúgnak arcba, köpnek le, jelentenek fel.

Nekik teljesen bejött ez a rendszer – végre lehet csinálni, nem kell végre eljátszani előbb a jó cserkészt, aztán a jó úttörőt, majd újra a jó cserkészt. Elég volt az elnyomásból! Nem leszünk gyarmat! Végre mindenki olyan tetű szemétláda lehet, amilyennek született!

Ebben az országban neked nem kell gyónnod, ha történetesen lelősz egy rohadék cigány családot – kifejezetten megkért erre a lelkipásztorod.

Menj be az önkormányzathoz és jelentsd fel a közmunkást is. Igaz, a tanárod volt a középiskolában, de még nem csúszik eléggé a taknyán, láttad tegnap, hogy rágyújt egy felszedett csikkre.

Drága honfitársam, te csak legyél egészen nyugodt.

Itt nem dolgozódott fel a múlt, itt nem szűnt meg a múlt gonoszsága, csak kicsit visszavonulni kényszerült.

Neked csak legyen rendben az útitáskád és az útleveled.

Ez egy rohadt kis ország, rohadt kis emberekkel – soha ne nézz vissza, ha végül elszánod magad és elindulsz a gyerekeid, szüleid, testvéreid, barátaid után, bárhová, csak el innen.

Egy darabig még azt gondoltam, hogy maradni kell, mert az nem létezik, hogy ne lehetne ezt a vaskos szart fellazítani.
De nem lehet.

Egy darabig még gondolkodtam azon, hova fogjuk tenni ezt a mennyiségű emberi hulladékot, amelyik itt előmászott a szarból.
Már nem.

Egy teljes Kárpát-medencényi latrina.

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=ovgABH5SUq8

 

Spiró György: Jönnek

Jönnek a dúlt-keblü mélymagyarok megint,

füzfapoéták, füzfarajongók, jönnek a szarból,

csönd van. Senki se pisszen. Alantról

kevéske hűlt költő csontujja int.

Ó, ha gyilkolni szabadna újra,

csámcsogva, hersegve szívnák a vért -

miért is? ki tudja. Trianonért? -

mered pár utcanév pici csontujja.

Ez olyan klima: itt folyton beborul,

ez rendben van, de szégyen, szégyen, szégyen,

hogy mindenki kussol, hogy mindenki fél,

és nekünk kell jönnünk, pár csenevésznek,

hogy bebizonyitsuk:

nemcsak a szemetek tudnak magyarul.

 

1984

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://torokmonika.blog.hu/api/trackback/id/tr947688790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

amerikáner 2015.08.07. 16:57:04

Ba+, bármilyen lehangoló is a magyarságra, ez az igazság. Örülök, hogy lerántottad a leplet sokunk előtt. Akinek inge, menjen a picsába. Üdv: Kerezsán Laci

Suta Sete 2015.08.07. 21:41:26

Apámat is meghurcolták '56 után, pedig csak egy 5 holdas paraszt egyik gyereke volt a négyből.. Most ugyan azt a légkört érzem, mint amiről Ő beszélt. Vannak ennek a gennyláda orbánnak haszonleső követői minden városban, faluban.
Aljanépe.

bontottcsirke 2015.08.08. 08:42:51

Mióta utálják a svábokat?

cortes 2015.08.08. 09:18:15

Igen. Ilyesmit érzek. A szellem kívül van a palackon és ez már lemegy az aljáig...

protézisesh 2015.08.10. 17:57:19

Naggyon jó írás. Majd emlékezz rá, amikor a lányodat viszed a bőr- és nemibeteg-gondozóba, mert átmászott rá a bevándorló rüh-atkája és fejtetűje. (ÁNTSZ belső jelentés szerint az egyik táborban BÁRMIFÉLE orvosi ellátásra jelentkezettek (7000 eset) 100%a volt rühös, 30%a szifiliszes sé 10% fejtetves).

Meg majd meríts erőt az írásodból, amikor a másfélezres faludba a tízezredik idegent telepítik be, aki megint csak 3-4 szem (kiló) barackot tépked le a fádról, vagy amikor a kertvárosi (kresz szerint: lakó-pihenő övezet) házad előtt az utcán álló kocsidból eltűnik a táskád, benne az irataiddal.

Nem tetszik Magyarországon? MENJ EL! Magyarország nem attól lesz jobb hely, hogy idehordjátok-ideédesgetitek ezt a beilleszkedni képtelen hordát!

Álmodoztok itt beilleszkedésről, közben egy szíriai muszlim arabot meg egy afganisztáni muszlim arabot nem lehet egy szobába tenni a menekülttáborban, mert megkéselik egymást, hogy ki a nagyobb hívő. (Megtörtént és nem is egyszer!!!) Ti meg azt hiszitek, hogy ilyen alakol majd elfogadnak benneteket, keresztény (neadjisten: zsidó!) nőket munkatársnak, főnöknek, kalauznak, rendőrnek?! Hogy majd beilleszkednek a mi kultúránkba?

Álmodoztok és közben tönkreteszitek a hazánkat. Idén már 120.000 ilyen jött ide. 90%uk 18 év feletti, egyedülálló férfi. További 5% a 15-18 közötti férfi, aki nálunk "gyerek", a hazájában meg fegyverforgató harcos. Az 115.000 hadra fogható ember. A magyar rendőrség teljes állománya nem éri el a 27.000 főt. Őkk összetépik a papírjaikat a határon, ti meg ételcsomagokat osztotok nekik a pályaudvarokon. Gratulálok....

K. István büntetett előéletű 2015.08.12. 17:21:34

Kedves Mónika,
volt már jóval kellemesebb és élhetőbb ez az ország, ebben (ebben az egyben) egyetértünk. Ám amikor idegállapotba kerül, próbáljon inkább kicsit lehiggadni, mielőtt az indulat tudatszűkítő hatása alatt ehhez hasonló posztokkal terheli le a blog.hu szervereit és olvasóit. Ez a demoralizáló, valóságot csak felszínesen érintő, túlzásokat gazdagon potyogtató roham komolyabb általánosításokat vonultat fel, mint bármelyik fasiszta röplap. Biztos vagyok benne, hogy ön ennél jóval magasabb szellemi szinten van. Egy csónakban evezünk mindannyian, ha bármelyikünk abbahagyja az evezést és lelép, az semmire sem megoldás. Bízzon benne, a boltos néni, a szomszédja és a villamos többi utasa nem akarja önt megalázni. A játszótér nem aknamező. Örüljön annak ami most van, nem lesz ez mindig így!

Bojtos 2015.08.15. 14:24:00

@protézisesh: Az asszonyaikat hol hagyták? A mieink lesznek kiszolgáltatottak?
Láttunk már ilyet a háború idején. A többi borzalommal együtt, ebből sem kérünk!

vigyüktúlzásbaadolgokat 2015.08.25. 13:11:28

Monika, sokan elkövették már azt a hibát, hogy csak a bőrfejűt azonosították a nácival! Kispolgárnál nincs kirekesztőbb, aki nem áll szóba pl. egy alkoholistával, mert nem tekinti embernek! Van az utcában egy leépült lány, és nem az a baja a lakóknak, hogy csúnyán beszél meg a koszban fetreng, hanem hogy "minek iszik"!?

Pupu Blogja 2015.08.29. 09:49:42

@protézisesh:
Hát igen, közéd aztán nehéz lehet beilleszkedni.
Mindenesetre az ideérkezett 120000 "ilyenből" 119900 ment tovább, mint ahogy mehetnél te is tovább, mert csak kárt okozol a hazámnak.
Belátom ilyen vízióval egyszerűbb lenne belekezdeni a menekültek legyilkolásába.
Talán ezt kellett volna tenniük 1956-ban a nyugati államoknak is hiszen koszos, büdös cigánynép voltunk hozzájuk képest, talán a külföldön dolgozó félmillió magyart is haza kellene hajtani - csupa-csupa gazdasági bevándorló.
Mindenesetre ha egy kicsit utánanéznél a származásodnak, döbbenten tapasztalhatnád, hogy menekült vagy bevándorló leszármazottja vagy, tele empátiával.
Kár volt azt az OPNI-t bezárni, téged kellett volna inkább belecsukni, többre ment volna vele az ország...
:O)))
süti beállítások módosítása