Nem ebben állapodtunk meg!

török_mónika_profilkép.jpg

 

A kettes sorszámú lányom lenyomott a gép elé és azt mondta, hogy írjak. Igaza van. Pár éve megjelent egy könyvem A nagy Ő címmel. És még mindig élünk! Ezt lehet itt nyomon követni.

Friss topikok

  • Bodócsy Vera: Amíg élek, nem felejtelek. Nagyon szerettelek. Köszönök minden írást, fotót (2020.09.03. 17:37) Tíz jel, ami arra utal, hogy esetleg egy kicsit fáradt vagy
  • : @tomtyi: mellesleg II. Ottónak nem volt osztrák felmenője , legkevésbé I. Ferdinánd. Mivel mintegy... (2018.08.20. 00:39) Honfoglalás
  • urbánugar: Hm. @Konyvmolyolo: Egy ilyen munka talán engem is érdekelne. Legalább is szívesen kipróbálnám mag... (2018.07.18. 14:38) Levél anyámnak
  • Bodócsy Vera: Szerettem mindet, mentettem, amit csak tudtam. Nem tudok aludni a hiányodtól. Nem így kívántam, ... (2018.07.13. 03:29) Feljegyzések a pelenkázó mellől 26. - Pillanatképek
  • aranyosfodorka: Hosszú, hosszú titkos, néma olvasás után muszáj megszólalnom. Ez igaz ? Hát Te is ? Sajnálom, de t... (2018.05.02. 10:00) Szerettem

Zabigyerekek vagyunk - Rétvári Bencének

2012.10.19. 00:26 | törökmonika | 5 komment

Ha egy ember szeret egy másikat, de olyan nagyon, igaziból, akkor nincs az az üstökös-becsapódás, ami azt megakadályozhatná.

Sőt.

Rétvári Bencének elég ványadt lehet a magánélete a szavai alapján, de mivel a magánélete, nem fogok hosszan csámcsogni rajta.

Ha egy ember szeret egy másikat, akkor nem azzal fog egyik sem foglalkozni, hogy különböző emberek bohóckodjanak neki, ideértve a rabbitól a katolikus papig mindenkit.

A család az úgy lesz, kedves Rétvári Bence, hogy két ember szereti egymást és együtt akarják a fogsorukat a pohárban áztatni, ha eljön az ideje.

Hogy akkor is elmosolyodnak egymás láttán örömükben, amikor már rég nyugdíjasok.

Amikor kirohannak egymás elé a mankóval is.

Amikor nem unják meg az ezredszer ismételt történeteket, hanem belefeledkeznek a másik szemébe.

Amikor nem undorodnak a másiktól, ha az történetesen leprás lesz vagy dagadt vagy bármi.

Amikor úgy szeretnének meghalni, hogy a másik kezét foghatják.

A család, kedves Rétvári Bence, az attól lesz, hogy emberek elkötelezik egymás mellett magukat. Egymásnak. Ha úgy alakul, lesz közös gyerekük. Ha nem, akkor nem lesz.

Együtt sírunk, együtt nevetünk.

Álmunkból felverve is első gondolatunk a másik.

Ha elalszik a tévé előtt, betakarjuk.

Ha elesem, tudom, hogy nem szemrehányást tesz, hanem felsegít.

A család az, ahol ő az, aki – és én is az vagyok.

Kedves Rétvári Bence, egyszer talán ki kéne próbálnia, elég jó dolog.

Ja, és még egy dolog, kedves Rétvári Bence. Ha két ember szereti egymást, akkor azt kérdezik egymástól, amikor nap végén találkoznak, hogyan telt. Reggel pedig azt, hogyan aludt a másik.

Nem azt, hogy milyen pecsét van valami papíron, ami igazolja, hogy ők szerethetik egymást.

Én nem tudom, kedves Rétvári Bence, kihez járt gyónni.

De nem kellett volna.

A Bibliában sem áll más, mint amit mondtam dadogva, akadozva.

Ádámot és Évát a magyar törvénykezés és a rétváribencék törvénytelennek minősítenék.

Az egész emberiség zabigyerek

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://torokmonika.blog.hu/api/trackback/id/tr294857349

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Rétvári és a máglya 2012.10.19. 19:51:35

Ha igaza lesz Rétvári képviselőnek, ha érvényre juttatja akaratát, hazánkban újra lesznek törvénytelen gyermekek. Nem lesz viszont bejegyzett élettársi kapcsolat, csak házasság, ad maiorem Dei gloriam. Biztos, hogy ez az Úr nagyobb dicsőségére válik? I...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KopaszApó 2012.10.19. 08:02:25

R.B. - amikor bekerült a nagypolitika sodrába - igen szerény, csendes hívő jogászgyerek volt. Fogékony a köz szolgálatára, a Tízparancsolatra, sőt meredek ívű felemelkedése legelején még azt is be merte (igaz négyszemközt) vallani, hogy a szorgos közreműködésével meghozott morális intézkedések stílusa és módszere akár visszatetszést is kelthet, de nem lehet finomítani, mert az a gyengeség jele. Mostani megszólalásai viszont már a totális agymosottságot tükrözik, amihez pozíciója és a gépezetben elfoglalt helye kizárják a keresztény erkölcsiség minden gátját és szikráját. Török Mónika tökéletes jellemrajzot alkotott ezen ifjú titánról, aki mint az ifjú törökök frissiben falta be a Koránt és most bűzös leheletként büfögi azt vissza... (Copyright by Moldova Gy.)

törökmonika 2012.10.19. 11:44:55

Eligazítás

Kedves feleim!

Azért gyűltünk itt ma egybe, hogy a ti szerzőtök helyreigazításra kényszerüljön, márpedig nem szívesen teszi. Ugyanis felnőtt férfi, tudja mit ír le. Ámde változtak a környülállások: a Magyar Távirati Iroda helyreigazítást közölt Rétvári páter tegnapi, tán nem túl átgondolt megnyilatkozásának ügyében. Éspedig emígyen szól:

„Felhívjuk felhasználóink figyelmét, hogy a 2012. október 18-án 20.50 órakor kiadott, Rétvári Bence: az élettársi kapcsolat csökkenti a házasság értékét című anyagunk, illetve a 20.20 órakor kiadott RÖVIDHÍR változatának címe és szövege helyesen:

az anyagban mindenütt az a z o n o s n e m ű e k élettársi kapcsolata szóösszetétel szerepel”

Mivel a sajtószakmában kötelező a tisztesség, közölnünk kell ezt is. Ám hadd hívjam fel ez úton is a figyelmet: Rétvári barátunk harminckétezer házasságon kívül született gyermekről beszélt. Akik nehezen születhettek volna azonos neműek kapcsolatából. Amennyiben mégis, úgy jogos lenne a régóta megérdemelt orvosi Nobel-díj Hunniának. A Giordano Bruno-díj mellé.

Mivel ez nem egy helyreigazítás, tekintsük eligazításnak.

Főként az MTI és a kormányzati intelligencia tekintetében.

Szele Tamás

áginagyi 2012.10.30. 20:56:21

Ez viszont fantasztikus!!!!!!!

lulóka 2012.11.01. 18:10:35

R.B. egy ... na de ezt nem írom inkább le, mert nem veszíteném el a nőiességem.
a bejegyzés viszont, hát, szóhoz sem jutok, annyira zseniális.

Hell István 2012.11.13. 10:16:35

Elsoporjuk ezeket a barmokat.
süti beállítások módosítása