Nem ebben állapodtunk meg!

török_mónika_profilkép.jpg

 

A kettes sorszámú lányom lenyomott a gép elé és azt mondta, hogy írjak. Igaza van. Pár éve megjelent egy könyvem A nagy Ő címmel. És még mindig élünk! Ezt lehet itt nyomon követni.

Friss topikok

  • Bodócsy Vera: Amíg élek, nem felejtelek. Nagyon szerettelek. Köszönök minden írást, fotót (2020.09.03. 17:37) Tíz jel, ami arra utal, hogy esetleg egy kicsit fáradt vagy
  • : @tomtyi: mellesleg II. Ottónak nem volt osztrák felmenője , legkevésbé I. Ferdinánd. Mivel mintegy... (2018.08.20. 00:39) Honfoglalás
  • urbánugar: Hm. @Konyvmolyolo: Egy ilyen munka talán engem is érdekelne. Legalább is szívesen kipróbálnám mag... (2018.07.18. 14:38) Levél anyámnak
  • Bodócsy Vera: Szerettem mindet, mentettem, amit csak tudtam. Nem tudok aludni a hiányodtól. Nem így kívántam, ... (2018.07.13. 03:29) Feljegyzések a pelenkázó mellől 26. - Pillanatképek
  • aranyosfodorka: Hosszú, hosszú titkos, néma olvasás után muszáj megszólalnom. Ez igaz ? Hát Te is ? Sajnálom, de t... (2018.05.02. 10:00) Szerettem

Nácisimogató

2016.02.09. 18:01 | törökmonika | 1 komment

 

nacisimogato_1.jpg

 

Én sem szeretnék ma a nácik bőrében lenni Magyarországon

Lássuk be, igen nagy kihívás ma Magyarországon nácinak lenni.

Kezdjük mindjárt azzal, hogy nem vallhatjuk be. Mindenféle hülye dumával kell jönnünk, mint például parlagfüvet irtunk vagy csak szimplán így szeretjük, kopaszon. Valahányszor kivonulunk az Ördögárokhoz vagy Székesfehérvárra, azt kell mondanunk, hogy tulajdonképpen kutyát sétáltattunk.

Itt van ez a korrekt kis tetkó a homlokom közepén, be kellett magolnom hozzá az egész marhaságot a hülye indiai (azok is cigányok) hablatyból, hogy az nem is az, pedig de, valami svasztika, ha jól írom, kit érdekel.

Egy rohadt önálló gondolatunk nem lehet, pedig már nagyon szeretnénk a Lakatosékat meg a Kleinéket is lelőni, mint a többieket, de nem, mert azt mondja a nagyfőnök, hogy mi cukik vagyunk.

Minekünk ez olyan nagyon nem tetszik egyébként, mi a faszomért kell baromságokat csinálnunk, beépülnünk mindenhova, úgy tenni, mintha.

Nekünk miért nincs annyi jogunk, mint másoknak?!

Az tök jó, amikor nyáron már végre ki lehet menni a Pilisbe gyakorlatozni, meg a szentendrei Skanzen mellé lőgyakorlatra. Az is nagyon királyság, amikor motorokkal repesztünk a Dunakanyarban, na, akkor látja mindenki, mekkora csávók vagyunk. Néha megkérdezik ugyan, mi a faszé lengedezik a mi zászlónk a motron, de elmondjuk, hogy kirándulni jöttünk. Hehehehe.

De kezd lassan elegünk lenni ebből.

Miért kell nekünk folyton titkolnunk magunkat?!

Minekünk, így magunk között szólva, már rohadtul elegünk van abból, hogy a borotvált képű csávók azzal hitegetnek, hogy csak figyeljünk, majd jól beviszik a parlamentbe a dolgainkat. Ki nem szarja le a parlamentet?! Érted, odabaszok egy kézigránátot, és volt parlament, nincs parlament.
A faszom üljön le a büdös libsikkel meg a bérenceikkel tárgyalgatni.
Miről tárgyaljunk, szaros zsidó, büdös cigány?
Majd értesz abból, amikor átgyalogolunk rajtad, baszdmeg.
Még attól is tele a gatyád, ha valahol megjelenünk.
Na most, hapsikám, képzeld hozzá, hogy mi lesz itt, amikor végre rend lesz!
Ott fogsz te sírni, ahol senki se lát, hehe.

Nácik vagyunk, érted, haver? Ná-cik! Elég volt a bujkálásból, az a büdös zsidók műfaja, meg a rohadék cigányoké. Meg az oláhoké, tótoké, nyámnyila faszoké.

666! SS! Über alles!

Mi olyan kurva bonyolult ezen?!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://torokmonika.blog.hu/api/trackback/id/tr448376958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

filiszteus 2016.08.09. 16:12:19

Néni kérem!
tessék mondani, aki nem ájul el a gyönyörtől ezt az igen gyenge és izzadság szagú kis irományt elolvasván, az náci?
süti beállítások módosítása