Nem ebben állapodtunk meg!

török_mónika_profilkép.jpg

 

A kettes sorszámú lányom lenyomott a gép elé és azt mondta, hogy írjak. Igaza van. Pár éve megjelent egy könyvem A nagy Ő címmel. És még mindig élünk! Ezt lehet itt nyomon követni.

Friss topikok

  • Bodócsy Vera: Amíg élek, nem felejtelek. Nagyon szerettelek. Köszönök minden írást, fotót (2020.09.03. 17:37) Tíz jel, ami arra utal, hogy esetleg egy kicsit fáradt vagy
  • : @tomtyi: mellesleg II. Ottónak nem volt osztrák felmenője , legkevésbé I. Ferdinánd. Mivel mintegy... (2018.08.20. 00:39) Honfoglalás
  • urbánugar: Hm. @Konyvmolyolo: Egy ilyen munka talán engem is érdekelne. Legalább is szívesen kipróbálnám mag... (2018.07.18. 14:38) Levél anyámnak
  • Bodócsy Vera: Szerettem mindet, mentettem, amit csak tudtam. Nem tudok aludni a hiányodtól. Nem így kívántam, ... (2018.07.13. 03:29) Feljegyzések a pelenkázó mellől 26. - Pillanatképek
  • aranyosfodorka: Hosszú, hosszú titkos, néma olvasás után muszáj megszólalnom. Ez igaz ? Hát Te is ? Sajnálom, de t... (2018.05.02. 10:00) Szerettem

Mitteilung, 1956

2015.06.28. 23:02 | törökmonika | 35 komment

 Honfitársaink, osztrákok!

 mitteilung.jpg

Tisztelt osztrák polgár! Mi, osztrákok úgy határoztunk, hogy minden fontos kérdést megbeszélünk egymással, mielőtt döntéseket hozunk. Ezért indítottunk nemzeti konzultációt többek között az ország új alaptörvényéről, mindannyiunk szociális biztonságáról, a nyugdíjasok helyzetének javításáról. És ezért indítunk most is nemzeti konzultációt a megélhetési bevándorlás kérdéséről. Mint bizonyára emlékszik, szomszédunkat, Magyarországot példátlan terrorcselekmény rázta meg. Mindannyiunkat megdöbbentette mindaz, ami történt. Ez az emberi ésszel felfoghatatlan szörnyűség ugyanakkor azt is megmutatta, hogy Európa és az Egyesült Államok nem képes megfelelő módon kezelni a bevándorlás kérdését. A megélhetési bevándorlók törvénytelenül lépik át a határt, és miközben menekültnek állítják be magukat, valójában a szociális juttatásokért és a munkalehetőségért jönnek. Csak az elmúlt néhány hónapban mintegy húszszorosára nőtt a megélhetési bevándorlók száma Magyarországról. Ez egy új típusú fenyegetést jelent, amit meg kell állítanunk. Mivel Európa kudarcot vallott a bevándorlás kezelésében, Ausztriának a saját útját kell járnia. Nem fogjuk hagyni, hogy a megélhetési bevándorlók veszélyeztessék az osztrák emberek munkahelyeit és megélhetését. Döntést kell hoznunk arról, hogyan kell védekeznie Ausztriának a törvénytelen határátlépésekkel szemben. Döntenünk kell, hogyan korlátozzuk a robbanásszerűen növekvő megélhetési bevándorlást. Tisztelettel arra kérem, lépjen velünk kapcsolatba, mondja el nekünk is, hogy mit gondol a föltett kérdésekről, töltse ki, és küldje vissza a kérdőívet. Számítok a véleményére.

 

A Fremdenpolizei und Grenzkontrollwesen figyelmeztetése:
Ferlhívjuk osztrák polgártársaink figyelmét, hogy az illegális bevándorlók által otthagyott ruhadarabokhoz, hulladékhoz soha ne nyúljanak puszta kézzel, mert felmérhetetlen fertőzésveszélyt hordozhat minden egyes darab.

Az illegális bevándorló felismerésében segíthet, ha tudjuk: ezek a tömegek éhesnek, szomjasnak és fáradtnak tettetik magukat. Többségük nem átall gyerekeket magával vinni, hogy a bennünk nyilvánvalóan és alapvetően meglévő humanitárius és keresztényi eszmékre hasson. Sokuk úgy tesz, mintha fáradt volna vagy lázas.

A raffináltabbak úgynevezett fizetőeszközökkel próbálnak boltjainkba bejutni és ott elorozni a jogos osztrák vagyont.
Legyünk éberek!

Óvjuk közkutainkat és nyilvános illemhelyeinket is.

Gyermekeikre ezekben a nehéz napokban kiemelten ügyeljenek!

Amennyiben Ön illegális bevándorlót észlel, azonnal forduljon a hatóságokhoz!

Felkészült munkatársaink a nap huszonnégy órájában a rendelkezésére állnak.

Fontos figyelmeztetés: semmiképp ne próbáljanak kontaktust létesíteni az illegális bevándorlókkal, mert ezzel súlyosan veszélyeztetik országunk és népünk létét, biztonságát és jövőjét!

 

Wien, 1956. november

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://torokmonika.blog.hu/api/trackback/id/tr527581510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ceriak 2015.06.29. 22:49:06

Ne törölj hozzászólásokat! Te liberálbolsevik!

törökmonika 2015.06.30. 00:01:07

@Ceriak: Kicsikém, a saját blogomban majdnem azt csinálok, amit akarok. Te például nem férsz bele.

aurri 2015.06.30. 00:46:44

@törökmonika: Csak majdnem, te libsi provokatőr.

Firestarter.18 · http://firestarter-18.blog.hu/ 2015.06.30. 11:01:50

Honnan lehet felismerni egy liberális blogot? Moderálják a hozzászólásokat. Megalol.

N. Barbie 2015.06.30. 11:15:07

Na igen, a szokasos alszent, kepmutato, agyrem (bal)lib parhuzam: 3. vilag orszagaibol erkezo tomegek -teljesen mas kulturaval, viselkedessel - osszehasonlitasa az 56-os menekultekkel, akik tudtak viselkedni, nem lehetett joggal tartani semmi egzotikus betegseg behurcolasatol, fosztogatasoktol, lanyok, asszonyok megeroszakolasatol es meg sorolhatnam.
Szegyen.

Kampfer 2015.06.30. 11:49:40

Magyar menekülők egymást lövöldözték le a határon, vallási hovatartozásuk miatt (értsd: református a katolikust és viszont), a lágeren belül is összeverekedtek és lázadást szítottak! (Jah, mégsem...!)

Magyar menekülők a lágerben ütötték az osztrák csendőrt vízumot követelve és osztrák autókat vertek szét...! (Jah, hogy ők nem az ÖBB szerelvényein önként mentek a lágerbe, hanem oda deportálták őket...? Hm... Bocsi!)

Magyar menekülők irataikat eldobálva bizonygatták, hogy nem tudják igazolni kicsodák, micsodák, ők nem az ÁVÓ menekülő tagjai, hanem üldözöttek...! (Jah, de. Volt iratuk. És lágerbe deportálták őket, amíg a vizsgálat és a döntés megszületett!)

Magyar menekülők az osztráktól teljesen idegen kultúrával, történelemmel, teljesen eltérő természetföldrajzú területről özönlöttek be Ausztriába. (Jah, mégsem... Vallási, kulturális és történelmi, hagyományos gyökereink közösek voltak!)

Ostoba párhuzam, inkább az írójáról szól! Nem ez az első undorító, ferdítő és ostoba írás a poszertől...! De legalább nem meglepő...
Kamp.

N. Barbie 2015.06.30. 11:59:37

@Kampfer: Pontosan. A sokadik ocsmany poszt a szerzotol, hasonlo, a valosagtol elrugaszkodott, alszent, kepmutato stilusban.
Aztan mikor kapja a jol megerdemelt valaszokat, majd ir megint valami hasonlot, mint multkor, hogy o csak hatradol es kb. lesz@rja ki mit gondol, o megmondta a tutit es kesz. Aki nem ert vele egyet az nacifasiztarasszistakirekesztohomofob. Szanalom.

szvsz 2015.06.30. 12:04:01

mekkorafos! töröldgyorsan.

Wikus Van De Merwe 2015.06.30. 12:05:31

Kullogtok az események után...
Mónika,volna számodra egy ide vonatkozó dakota közmondás...tudod,a döglött lóról.

Amúgy kiáltványod - és most nem meglepődni! - hasznos lett volna ötvenhatban.Rengeteg halottat,mártírt és bebörtönzöttet jelentett volna. Jó belépő lett volna a Kádár-rendszernek (vagy bárminek ami jött volna a moszkovita segglyukból). Nem lett volna "legvidámabb barakk",bársonyos-selymes átmenet 89-ben és még itt lévő kommunisták,azok gyermekei,leszármazottai,seggnyalói által uralt politikai elit 2015-ben.

Hiánypótló poszt volt ez részedről. Az utolsó szögeket ütitek abba a bizonyos koporsóba. Vicces is lehetne a tény,de inkább szánalmas.

szvsz 2015.06.30. 12:06:02

a kettes sorszámú lányod nem a gép elé kellett volna lenyomjon, hanem inkább a gépet a torkodon. LOL

Kampfer 2015.06.30. 12:11:15

@N. Barbie: Szia Barbie! Nincs ezzel semm gond, az ilyen képtelen elvonatkoztatni a saját belső ostoba libbant világától! Nekem ezzel nincs gondom, van hely az országban, elfér. A gond az, hogy ez is szavazhat...! Tudod a saját ostoba és vakegér látásmódja miatt Téged, engem, a gyerekeidet is olyan helyzetbe hozhatja, amiből sajnos nincs kiút és nem csak ő issza meg a levét! És csak még két 'érv':

Magyar menekültek egy olyan országból érkeztek Ausztriába, melynek a közegészségügyi, államigazgatási és oktatási színvonala századokkal kullogott az osztrák államé mögött... (Jah, mégsem. Az akkori magyar és osztrák állam közegészségügyi, oktatási és államigazgatási színvonala közel megegyezett, habár az államszervezés filozófiája teljesen eltérő volt!)

Magyar menekültek és az ő leszármazottai totálisan képtelenek voltak beilleszkedni az oszták, amerikai, kanadai, brit, német és ausztrál társadalmakba, szegregáltan, gettósodva éltek/élnek, a munkaerőpiacról kiszorulva a társadalom perifériáján élnek. Az őshazából mindenféle terrorszervezet felhívást intéz hozzájuk a többségiek pusztítására és társadalmi káosz szítására! A második és harmadik generációs magyarok a befogadó társadalomba képtelenek voltak beilleszkedni, veszélyt jelentenek azokra! (Jah, mégsem... Bocsi, már a kivándoroltak is be tudtak illeszkedni, dolgoztak, nyelvet tanultak, a gyermekeik egy része pedig asszimilálódott is!)

De ezekre nem lesz válasz, Barbie! Jobb is ez így. Egyébként azért jók a törökmónikák, mert fényszóróként világítják meg a liberalizmus és az általuk képviselt gondolatvilág totális ostobaságát és intoleranciáját! Szóval addig jó, amíg ezek beszélnek! ;-)
Üdv!
Kamp.

aurri 2015.06.30. 12:11:51

Na az index netfigyelő ügynökeinek "hála" kikerült ez is a blogketrecbe. Hadd lássa az egész világ, ahogy Móni vergődik, hozzászólást töröl, kitilt, jó liberálbolsevik módra. :)

Bár lehetne a blog címe, egy fásult libsi kesergései (akit kiraktak valami magyargyűlölő és hergelő ám de jól fizető újságírói állásból és 2011-ben nem lett a fidesz sajtófőnök-helyettese)

nepszava.com/2011/09/velemeny/motivacio.html

aurri 2015.06.30. 12:13:05

@aurri: Mondd Mónika, az hogy nem téged vettek fel anno 2011-ben erre a sajtófőnök-helyettesi állásra, az már nyílt antiszemitizmusnak számít? :)

aurri 2015.06.30. 12:20:18

ÉS Moncsi, tudod mi még az érdekes. Ha semmit sem tud rólad az ember (mert miért is tudna, neved nem ismerős, a nagy libsi megmondóemberek közé sem tartozol), akkor is meg lehet állapítani, hogy ki vagy és kik közé tartozol, úgy hogy mondjuk elolvas az ember ezen a blogon kb. 5 bejegyzést.

Mert egyből lejön. Magyart gyűlölni csak ti tudtok "ilyen magas szinten".

És még mielőtt bárki azzal vádolna, hogy...

nepszava.com/2012/11/velemeny/torok-monika-zsido-vagyok.html

Kampfer 2015.06.30. 12:30:43

@aurri: Jaaa, így akkor érthető is... Minden világos! Köszi a linket!

Hm... azok a csúnya sztereotípiák...! És még be is igazolódnak! Érdekes, ezek mindig mindennel azonnal azonosulnak, de azt még egyik sem írta le, hogy 'MAGYAR'! És van kettes számú kislánya is...
Omg... 'török'mónika...
Kamp.

Zár Balta 2015.06.30. 14:21:04

Ez a leírás egy fos és valóban nem jó a hasonlat.
Ugyanakkor TI valóban senkiházi náci szarháziak vagytok, ez is tény!

Rohadt hazaáruló bircaman ezúttal egyetértek veled, hogy dögölnél meg a sajád hányásodban fetrengve ! :)

( Egyébként te már hajnaltól szolgálatban vagy,hogy mindent reggel teleböfögsz a hazaáruló, aljadék szövegeiddel ? )

fifibá55 2015.06.30. 14:36:28

Szívesen megnézném az eredeti német szöveget is (ha van), mert tréfás módosításokat sejtek a fordításban.

törökmonika 2015.06.30. 15:25:28

@fifibá55: mennyire jellemző, hogy itt a kedves kommentelők nagy része még arra sem vette a fáradságot, hogy elolvassa orbán viktor levelét, amelyet a nemzeti konzultációs kédőívvel kapott meg közel minden háztartás. ugyanis ez szó szerinti idézet. a 'magyar' szó van csupán kicserélve 'osztrák'-ra.
ennyit a kommentelők agyi színvonaláról.

N. Barbie 2015.06.30. 15:35:46

@törökmonika: A sajat agyi szinvonaladdal foglalkozz inkabb, ugyanis lehet, hogy ez a nemzeti konzultacio atirata (nem tudom, ide nem kuldtek), viszont az mar a te sarad, hogy, undorito, okadek modon szepen atirtad az 56-os menekultekre, mintha akar csak egy napon is lehetne emliteni oket a jelenleg magyarorszagra ozonlo saskahaddal.
Ennyit az iroi "szinvonaladrol".

fifibá55 2015.06.30. 15:42:10

@törökmonika: Én sajnos nem élvezhettem a nevezett művet, mert úgy látszik működik, hogy anno letiltottam minden ilyen megkeresést.
Viszont felhívnám a figyelmedet arra, hogy eljárásoddal megsértetted a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvénynek a mű egységének védelmére vonatkozó 13. §-át, amennyiben a feldolgozásra nem kértél előzetes írásbeli engedélyt.

Csatos Bambi 2015.06.30. 15:45:01

Mi köze van a JELENLEG Magyarországon élőknek ahhoz, hogy HATVAN évvel ezelőtt ki, hová ment el?

Egyébként maga a "forradalom" is egy érdekes kérdés.

1. A Nyugat a 2. vh. után odalökte Magyarországot a Szovjetunió érdekeltségébe.

2. A Nyugat, miután odalökte Magyarországot, folyamatosan hergelte az embereket a SZU ellen.

3. 1956-ban már FEGYVERES támogatást is ígért, ha a magyarok nekimennek a szovjet rezsimnek.

4. Holott TUDTÁK, hogy NEM fogják a forradalmat támogatni.

5. És azt is tudták, hogy ha a felhergelt nép nekimegy a rezsimnek, de a Nyugat beígért támogatása elmarad, akkor a forradalom el fog bukni.

Senkiháziak vagytok egytől-egyig. Felhasználjátok a céljaitokra, majd eldobjátok a népeket.

törökmonika 2015.06.30. 15:46:15

@fifibá55: jajajajjjj :) nyilvános volt a szöveg :)

Csatos Bambi 2015.06.30. 15:47:44

@maxval bircaman felelős szerkesztő:

"Hamis párhuzam."

Miért, mit vártál egy Kanadában (vagy hol a faszomban) élő zsidó nőtől?

Azt, hogy majd nem hazudozik, ha a hazudozásával a magyar nép ellen hergelhet?

Kampfer 2015.06.30. 15:55:08

@törökmonika: 'agyi színvonal' alatt gondolom a szellemi színvonalat értetted...! Legalábbis remélem, ha már nem agysebész vagy!

Nemcsak elolvastam, de vissza is küldtem a kérdőívet. Ha már megkérdezték a véleményem, csak olvassák el nyugodtan. Ez azonban teljesen független a te primitív, csúsztató, gusztostalan és hungarofób megnyilvánulásaidtól és a szűklátókörű agymenésedtől! De amint írtam, ez inkább rólad szól, mintsem a magyarok döntő részéről!

Nem tudom, hogy hol élsz (valóban külhonban vagy itthon), ez nem az én dolgom. Annyiban viszont lényeges körülmény, hogy külhonból ne nagyon ossza az észt senki az itthon élők véleményével kapcsolatban! Nem teszi túl hitelessé...
Kamp.

törökmonika 2015.06.30. 15:56:30

@Kampfer: csillagos virágszálam, olvasd el, utána beszélgetünk :) leülhetsz, egyes.

fifibá55 2015.06.30. 15:57:51

@törökmonika: Mónika, az nem mentesít. Ha egy megjelent - tehát nyilvános - verset a szerző engedélye nélkül módosítva közzéteszel, bukod az ügyet, ha a szerző eljárást indít. Ha ez a levél valakinek a nevéhez köthető, és nem tartozik a törvényi kivételek közé, lehetnek kellemetlen percek belőle, erről csak egy döntést kell valakiknek valahol hozniuk, és start.

Kampfer 2015.06.30. 16:08:37

@törökmonika: mint említettem, megtettem, válaszoltam is rá, visszaküldtem. Megjegyzem, az első sorok egyértelműek.
Nem gondolom, hogy nekem veled bármiről is beszélgetnem kellene! Soraid és reakcióid olvasva egyértelmű, hogy egy végtelenül ostoba, frusztrált és egyszerű egy szerelvény vagy. Fedezet nélküli csekk...! De ez megint csak nem az én problémám...
Kamp.

Zár Balta 2015.06.30. 16:15:54

@Kampfer: Írt nektek a Geci ? Mit hazudozott már megint össze ?
Azt mesélte,hogy nem is volt haverja a Simlicska vagy hogy nem is ismeri a Habonyt ?
Ne higyjél neki, paraszt ! Átver, már a gimiben is ilyen volt !

prolee 2015.06.30. 18:14:17

Mónika! Szerintem kérj segítséget pszichiátertől. Ilyen marcangoló magyar-gyűlöletben nem lehet élni.
Nem állítom, hogy hazudsz és szándékosan becsapod a blogod olvasóit, de a valóságérzékeddel biztosan gondok vannak.
Ha éppen nem zsidózzák le a kisgyerekedet az énekkarban, akkor átköltött konzultációs levéllel hergeled olvasóidat és ezzel együtt saját magadat.
Lassan beleőrülsz.... :(

Ha a családodban van egy kis felelősségérzet, akkor szépen elveszi a laptopodat egy időre és elkísér olyan helyre, ahol segítenek rajtad. Mert ha nem, ebből nagy baj lesz.

prolee 2015.06.30. 18:27:44

@Kampfer: A gond az, hogy ez is szavazhat...!

Ugyan már! Igazán nem mondhatod, hogy hemzsegnek a liberálisok a Parlamentben.
:))))

Ortodox 2015.06.30. 23:32:58

Lehányom ezt a zsidót.

szvsz 2015.07.01. 11:33:57

@törökmonika: "ugyanis ez szó szerinti idézet. a 'magyar' szó van csupán kicserélve 'osztrák'-ra."
Azt azért elsőre is levettem -agyi szinvonaltól függetlenül-, hogy nem saját kútfőből szültél ilyent, ehhez fejlődni kellene.
Amúgy elolvastam, kidobtam. Attól, hogy valami fos, a tiéd még nem jobb.

De ha már ilyen agyatlanul provokálsz, hadd teszem én is:
1) Itt van ez a sok szerencsétlen menekült. Eleve egy sivatag közepébe születtek, kecskeszaron nőttek fel vagy éppenséggel libsizsidóék generálta-pénzelte háború sújtja őket már vagy 4 éve, tehát eleve semmilyük sincs. Mégis elutazgatnak idáig (s még tovább is) több országon, hónapokon át, vállalva a veszélyét egy olyan kirekesztő nácifasiszta országon való átkelésnek mint széphazánk.
Kérdem én, hogy a vérbe lehet, hogy a világ másik felét választják célpontnak nem pedig a Közel-Kelet egyetlen demokráciáját, a tolerancia fellegvárát, Izraelt, ami csak egy 'köpésre van'?

2) Miért kéne őket beeengedni? Milyen irányból jönnek?
Ukrajna, Románia, Szerbia. Van Szerbiában háború? -Nincs. Van Romániában háború? -Nincs. Ok, Ukrajnában van de lokális, nem jellemző.
Miért kellene továbbengedni őket?
süti beállítások módosítása