Nem ebben állapodtunk meg!

török_mónika_profilkép.jpg

 

A kettes sorszámú lányom lenyomott a gép elé és azt mondta, hogy írjak. Igaza van. Pár éve megjelent egy könyvem A nagy Ő címmel. És még mindig élünk! Ezt lehet itt nyomon követni.

Friss topikok

  • Bodócsy Vera: Amíg élek, nem felejtelek. Nagyon szerettelek. Köszönök minden írást, fotót (2020.09.03. 17:37) Tíz jel, ami arra utal, hogy esetleg egy kicsit fáradt vagy
  • : @tomtyi: mellesleg II. Ottónak nem volt osztrák felmenője , legkevésbé I. Ferdinánd. Mivel mintegy... (2018.08.20. 00:39) Honfoglalás
  • urbánugar: Hm. @Konyvmolyolo: Egy ilyen munka talán engem is érdekelne. Legalább is szívesen kipróbálnám mag... (2018.07.18. 14:38) Levél anyámnak
  • Bodócsy Vera: Szerettem mindet, mentettem, amit csak tudtam. Nem tudok aludni a hiányodtól. Nem így kívántam, ... (2018.07.13. 03:29) Feljegyzések a pelenkázó mellől 26. - Pillanatképek
  • aranyosfodorka: Hosszú, hosszú titkos, néma olvasás után muszáj megszólalnom. Ez igaz ? Hát Te is ? Sajnálom, de t... (2018.05.02. 10:00) Szerettem

Matyóhímzéses hejderutyutyu

2014.04.08. 19:31 | törökmonika | 2 komment

Annyi szép dolog van a földön - bár most hirtelen egyet sem tudnék felsorolni -, amivel foglalkozni lehetne ahelyett, hogy hülyeségeken jártatnánk az agyunkat,.

Igaza is van a nagytöbbségnek, minek ütjük bele az orrunk a nagyok dolgába, hát csak jobban tudják, mi kell nekünk, nem véletlenül vannak ott, ahol vannak.

Na most tényleg. Az én dolgom, hogy még ki sem takarították az utolsó szavazóhelyiséget, de az első intézkedés a rohadék fasiszta emlékmű felhúzása a Szabadság téren?

Nem, nem ám még egy sajtónyilatkozat, hogy Magyarország – naugyehogy – jobban teljesít, nem egy buksisimogatás a választási bizottságoknak, nem, de még csak nem is egy vállbaveregetés a külföldön dolgozó/lakó állampolgároknak, hogy hehehe, pattogjál te csak nyugodtan, olyan kurvaisten nincs, hogy te itten szavazhassál. Jogod az van, csak lehetőséged nincs, hehehe, te baromállat, aki vagy.

Nem, még csak díszplecsnit sem kapott hirtelen senki, nemhogy lovagkeresztet.

A Szabadság térre a fasiszta emlékművet, azt kapta az ország, mert még jobban teljesített.

Az előző ciklus legelső döntése a szabad pálinkafőzés joga volt.

Na, kérem, kedves, állati okos, gerinces és főképp bátor honfitársam, húzd meg azt a kibaszott flaskát és menjél szépen ki csodálni a náci szobrot, mert az a tied.

Örüljél, b+.

Még hogy segget csinált a kormány a szájából? Ugyan már. Nem csinált az semmiből semmit, az volt eddig is.

De neked ez kellett.

Igazad van.

Mit fogsz te foglalkozni hülyeségekkel, mi közöd hozzá.

Jó, hát munkanélküli vagy, de az egyéni szocprobléma, semmi közöd a másikhoz, aki viszont szemét munkanélküli, biztosan megérdemelte.

Jó, hát nem tudod kifizetni a számláidat, de az most csak átmenetileg van így, bezzeg a szomszédban a Szabóék biztosan elisszák a rávalót, pedig itt a rezsicsökkentés, csak ezek olyan hülyék, hogy nem veszik észre.

Jó, hát nem tud tanulni a gyereked, de majd jövőre, vagy azután fog, mert derék gyerek az, nem úgy, mint a szembeszomszédéké, akik még annyi fáradságot sem vettek maguknak, hogy összerakják a garaskáikat a hülye kölykük jövőjére.

Nem úgy, mint te, aki szintén nem, de az más.

Jó, hát most éppen beteg vagy és nem kerülsz várólistára sem, a meglévő gyógyszereidet nem tudod kifizetni, de te öntudatos vagy és tudod, hogy ez így jó neked. Meg a keresztszemes hímzés, az.

Jó, hát lehet, hogy átmenetileg az utcára kényszerülsz lakni, de te nem vagy hajléktalan, mert a hajléktalan az ingyenélő, te viszont nem vagy az, csak az összes többi, mi közöd hozzájuk.

Az is igaz, hogy ételosztáskor látod a mamát odaóvatoskodni a kis lábaskájával a sor végére, de miért nem vigyázott jobban a nyugdíjára.

Meg a Kovácsék is. Hát kötelező volt felvenni azt a devizahitelt? Na ugye, hogy nem. Hehe, most a saját kárukon tanulnak az ostobák! Jó, hát te is felvetted, de az más, mert te nem akarod ellógni aljasul, sunyin a részleteket, csak ebben a hónapban éppen így jött ki a lépés, de az más.

Teneked jó, mert annyi szép dologgal foglalkozhatsz a világban, minek ez az úri huncutság, hogy politika, minden politikus lop meg hazudik, csak a tieid nem, mert azok a tieid.

Teneked jó, mert amilyen szinten szartad le, mi lesz ebből az országból mondjuk a következő öt-tíz évben – megsúgom: raklap lófasz se -, akkora lendülettel fogod leszarni majd az európai parlamenti választásokat is, azt se tudod, mi az, te röfögő tahó, hát minek érdekeljen, amikor itt a nemzetiszínű lobogód, azt nézegeted könnyes szemmel, miközben hálatelt szívvel elrebegsz egy sieg heil-t.

Igen, te.

Ne nézz félre.

Te szavaztad meg.

És te, aki még ahhoz is állat lusta voltál, hogy elvonszold a zsíros seggedet szavazni.

Neked jó.

Neked legközelebb már nem is mondják, hogy menjél bárhova, ne menjél, b+, minek ez a színjáték, maradjál otthon, hízzál még undorítóbbra, csöpögjön az álladról a disznózsír meg a pálinka.

És ne felejts el hálát adni a sorsnak, hogy se nem áldott, se nem vert meg. Ésszel, b+.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://torokmonika.blog.hu/api/trackback/id/tr145988352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2014.04.18. 05:57:12

neked a szar is keserü te kommunista, nem tudsz semminek se örülni.

Minnaminna 2014.09.11. 10:28:05

@Albert György: pl. szép emlékműnek, pálinkának, gyermekéhezésnek, munkanélküliségnek, hajléktalanságnak, új stadionoknak?

Lehet, én is kommunista vagyok.

Albert György, Ön minek örül?
süti beállítások módosítása