Nem ebben állapodtunk meg!

török_mónika_profilkép.jpg

 

A kettes sorszámú lányom lenyomott a gép elé és azt mondta, hogy írjak. Igaza van. Pár éve megjelent egy könyvem A nagy Ő címmel. És még mindig élünk! Ezt lehet itt nyomon követni.

Friss topikok

  • Bodócsy Vera: Amíg élek, nem felejtelek. Nagyon szerettelek. Köszönök minden írást, fotót (2020.09.03. 17:37) Tíz jel, ami arra utal, hogy esetleg egy kicsit fáradt vagy
  • : @tomtyi: mellesleg II. Ottónak nem volt osztrák felmenője , legkevésbé I. Ferdinánd. Mivel mintegy... (2018.08.20. 00:39) Honfoglalás
  • urbánugar: Hm. @Konyvmolyolo: Egy ilyen munka talán engem is érdekelne. Legalább is szívesen kipróbálnám mag... (2018.07.18. 14:38) Levél anyámnak
  • Bodócsy Vera: Szerettem mindet, mentettem, amit csak tudtam. Nem tudok aludni a hiányodtól. Nem így kívántam, ... (2018.07.13. 03:29) Feljegyzések a pelenkázó mellől 26. - Pillanatképek
  • aranyosfodorka: Hosszú, hosszú titkos, néma olvasás után muszáj megszólalnom. Ez igaz ? Hát Te is ? Sajnálom, de t... (2018.05.02. 10:00) Szerettem

Le a kamaszokkal!

2013.05.22. 17:25 | törökmonika | Szólj hozzá!

Értem én, értem a logikáját a dolognak. Egy kamasznál nincs idegesítőbb a földön, talán Orbán Viktor az egyetlen kivétel, de ő mi alól nem kivétel.

Büdös a lábuk, nőnek, sokat fogyasztanak százon, ótvarul beszélnek, idióta zenét hallgatnak ezer decibellel, hülyén öltözködnek és olyanokat mondanak szerető szüleiknek, hogy az egy perc alatt három kurzus önfegyelemből a szülő részéről (mármint hogy ne vágja bele a kezében lévő tárgyat). Nem jönnek haza időben, elveszítik mindenüket, szarul tanulnak, csajoznak/pasiznak, továbbá titokban alkoholt és más, számukra illegális szereket fogyasztanak. Órákig állnak a tükör előtt – igen, a fiúk is – és jajveszékelnek, hogy micsoda rettenet a látvány. Nem látogatják családtagjaikat az elfekvőben, a telefont nem veszik fel, minden átmenet nélkül dührohamot kapnak vagy sírógörcsöt (igen, a fiúk is). Bármelyik szerető szülő háromnaponta megtudhatja tőlük, hogy undorítóbb állatot még nem hordott a hátán a föld, mint apucit és anyucit, és ő gyűlöli őket. Világgá mennek. Aztán visszajönnek. Ordináré barátaikat hozzák haza aludni. Kieszik a hűtőt. Be ne menj a szobájukba, mert rosszul leszel vizuálisan, akusztikusan és szagilag is. Elő nem fordul, hogy kimossák maguk után a kádat vagy használják rendeltetésszerűen a vécékefét. Bezzeg a pénztárcádat megtalálják. És ki is nyitják. Ennek ellenére ordítva követelik a zsebpénzt. Akár óránként is. A tanáraikkal tiszteletlenek, leckét nem írnak, hintáznak a széken és mutálva dumálnak óra közben. Közlik, hogy leszarják – bármit is mondjál, mondjanak nekik.

Teljesen nyilvánvaló, hogy a nemzeti együttműködés rendszere itt is rendet akar tenni. Lehetőleg két hét alatt, mint Pintér a közbiztonsággal.

Adja magát a megoldás, hogy első lépésben ütlegelési jogot kell adni a pedellusoknak. A karcer, a tintaleves és a papírgaluska már előkészítés alatt (Simicska valamelyik cége már dolgozza ki a prodzsektet. Itt hamarosan nemzeti karcer nyílik.)

Rohangálsz, baszdmeg, a szünetben?

Puff.

Körmös, tenyeres, fültépés.

De itt ne álljunk meg.

Kell az iskolarendőrség is.

Mint a falat kenyér.

Tanulja meg az a kis rohadék, mi lesz a sorsa, ha nem törik a gerince időben.

Édes fiam, persze vannak jogok, de beszélgessünk csak el a kötelességekről is! (Közben decensen csattogtatni hozzá a gumibotot a tenyérben a másik oldalról.)

És álljál fel nekem, ha bejövök a terembe.

De itt se álljunk meg, mert vannak renitensebbek. Hogy dögölnének meg.

Ha már az iskolakötelezettségi korhatárt levittük, vigyük lejjebb a büntethetőségit is.

Bebaszlak, hogy rohadnál meg, az előzetesbe, hogy ott rohadsz meg.

Hiszen elmúltál már tizenkét éves.

Lábbilincs, be a rablógyilkosok, pedofil gyilkosok és kétkezi bankrablók közé.

Egyrészt nagyon vigyázz a seggedre, kis geci, le ne hajolj a szappanért.

Egy teljes zárka fog rajtad gyakorlatozni, míg bent vagy. Utána kicsit fájni fog vécére menni.

Ha elég rugalmas az a kis rohadék, elég hamar megtanulja a szakmát odabent. A kiképzés biztosított. Pillangókés, miegyebek. A drog adott. Pia, cigi, erőszak bármilyen neművel.

Majd ha kijön, hehehe, büntetett előélettel majd jól megnézheti magát a munkaerőpiacon.

A szerető szülők, miközben a nemzeti dohányboltban sodorják a szívnivalót, könnyes szemmel mesélik, hogy pedig olyan ártatlan, szőke, kékszemű kisgyerek volt – csak mások vitték rossz útra.

A fényképe kint lesz a falon.

De hallani azért nem akarnak róla, mert mégiscsak börtönviselt. Még szájára vesz minket a falu.

És az imádott, valaha szőke, kékszemű (vagy barna, lehet választani színt) kamaszból elég hamar fog a nemzeti együttműködés rendszere olyat nevelni, aki ütvefúróval megy a szomszédnak, ha hangosan kukorékol a kakasa, bármikor belédvágja a baltát úgy azeri módra – mit veszíthet?!

Csak az életét vettük el tőle a nemzet érdekében.

Persze van, aki szereti a gyerekét, de az már csomagol, amig még engedélyezett.

A bejegyzés trackback címe:

https://torokmonika.blog.hu/api/trackback/id/tr45313206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása