Nem ebben állapodtunk meg!

török_mónika_profilkép.jpg

 

A kettes sorszámú lányom lenyomott a gép elé és azt mondta, hogy írjak. Igaza van. Pár éve megjelent egy könyvem A nagy Ő címmel. És még mindig élünk! Ezt lehet itt nyomon követni.

Friss topikok

  • Bodócsy Vera: Amíg élek, nem felejtelek. Nagyon szerettelek. Köszönök minden írást, fotót (2020.09.03. 17:37) Tíz jel, ami arra utal, hogy esetleg egy kicsit fáradt vagy
  • : @tomtyi: mellesleg II. Ottónak nem volt osztrák felmenője , legkevésbé I. Ferdinánd. Mivel mintegy... (2018.08.20. 00:39) Honfoglalás
  • urbánugar: Hm. @Konyvmolyolo: Egy ilyen munka talán engem is érdekelne. Legalább is szívesen kipróbálnám mag... (2018.07.18. 14:38) Levél anyámnak
  • Bodócsy Vera: Szerettem mindet, mentettem, amit csak tudtam. Nem tudok aludni a hiányodtól. Nem így kívántam, ... (2018.07.13. 03:29) Feljegyzések a pelenkázó mellől 26. - Pillanatképek
  • aranyosfodorka: Hosszú, hosszú titkos, néma olvasás után muszáj megszólalnom. Ez igaz ? Hát Te is ? Sajnálom, de t... (2018.05.02. 10:00) Szerettem

Anyám, borogaaass! Már megint kezdik...

2012.02.25. 13:16 | törökmonika | 3 komment

Időről időre kitör valakin, valakiken a téboly, a naptár pedig visszapergeti lapjait nem száz, de kétszáz évvel korábbra - 1912-ben ugyanis eleink körberöhögték volna a hasonló kezdeményezéseket . És milyen jól tették! Gyerekek, addig járjunk szwingerklubba, amíg lehet, mert gyülekeznek a neokonzervativizmus sötét felhői!

 

Pénteken megalakult Magyar Családtudományi Társaság egy fideszes képviselővel és a NEFMI támogatásával. A társaság küldetésnyilatkozatában káros jelenségnek tartja a házasság előtti szexuális kapcsolatokat, az élettársi kapcsolatokat és a nem heteroszexuális viszonyokat.

 

"A nemiség, a párkapcsolatok, a házasság és a család témakörében még mindig igen sok a káros és nem igaz nézet szinte az egész társadalomban, és ezen változtatni érdemes. Itt nem értékpluralizmusról van szó, hanem a jó és a rossz, az érték és a károkozás, az erkölcsös és erkölcstelen, az emberséges és az embertelen, a szabadság és a hazugság összekeveréséről" - írja a Magyar Családtudományi Társaság küldetésnyilatkozat-tervezetében. A Népszabadság a szombati számában Küldetésnyilatkozat állami hátszéllel című cikkben azt írja, hogy a társaság tulajdonképpen a már évek óta létező Tudomány a Családért Egyesület "továbbfejlesztése".

 

A Magyar Családtudományi Társaság ellenszavazat nélkül elfogadott alapszabálya kimondja: "az erkölcsi értelemben definiált egészséges család az egy férfi és egy nő házasságán alapuló szeretetközösség (...), az esetleges gyermekeik, beleértve a fogadott és mostoha gyermekeket is. A házasságon kívül született gyermek és szülei is családot alkotnak, azonban az ilyen családok létrejötte elsősorban a közvetlen részvevők számára nagy teher, az ember méltósága és értéke miatt sem a szüleik, sem a gyermek nem ezt érdemlik".

 

A társaság küldetésnyilatkozat-tervezetében az áll, hogy a média is változatásra szorul, mert az általa sugallt emberkép "botrányosan primitív, hazug, káros és kultúraellenes. (...) Az egyetlen nemi társra való törekvés pedig fel sem merül a palettájukon. Teszik mindezt büntetlenül a huszonegyedik század Európájában és így hazánkban is."

 

Tóth Tibor, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium háttérintézményeként működő Nemzeti Család és Szociálpolitikai Intézet főigazgatója szoros együttműködést ígért - olvasható a lapban. Balásházy Imre, a társaság vezetője pedig a Népszabadságnak elmondta, hogy a Magyar Családtudományi Társaság a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) támogatását is élvezi, alakuló ülésüket is a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézetben tartották.

 

A társaság elnöke, Farkas Péter, aki a Család- és Szociálpolitikai Intézet családpolitikai igazgatóságának megbízott vezetője, a Népszabadságban a tervek között említette a családtudománnyal foglalkozó szervezetek integrációjának szándékát, honlapok és később folyóiratok indítását. Az egyik alapító tag Téglásy Imre, a radikális magzatvédő Alfa Szövetség elnöke, de tag a fideszes országgyűlési képviselő, Rónaszékiné Keresztes Mónika.

 

Jegyezzük meg jól a neveket: teszik mindezt ők büntetlenül a huszonegyedik század Európájában és így hazánkban is...

 

Rengeteg építő javaslatom volna még a kezdeményezéshez.

 

Például addig biciklizzünk nadrágban, míg az is erkölcstelennek nem lesz nyilvánítva, akárcsak a lovon szétvetett lábakkal üldögélés – ahová az erkölcstelenség egyszer is beteszi a lábát vagy mijét, ott jaj a családoknak.

 

Ideje megszervezni a nőiskolák intézményrendszerét, mert ebben a kínosan kárhozott világban a nők jó része már rég nem tudja, hogyan kell hímezni, megfelelőképpen főzni, és az urát epedve, szemlesütött pirulással várnia, míg az meg nem érkezik az irodából vagy a kaszinóból. Ahová nő természetesen nem teheti be a lábát, mert hová is jutnánk.

 

És akkor még szót sem ejtettünk arról az egyre inkább mételyként terjedő, ördögtől való szokásról, hogy a nők nem átallanak cigarattázni! Az pedig már nem is nevezhető nőnek, aki olykor-olykor, budoárja mélyén valami kontyalávalót hajt fel.

 

Kinder, kuche, kirche! Vagy hogy kell írni a szentháromságot. Az a család alapja.

 

Ezekért igazán kár volt autonómiáról, egyenjogúságról satöbbi papolni, melltartót égetni, dolgozni.

 

Jegyezzük meg jól az alapítók nevét. 

A bejegyzés trackback címe:

https://torokmonika.blog.hu/api/trackback/id/tr404202079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

törökmonika 2012.02.25. 15:06:53

a szabad pálinkafőzés országában a keresztény fundamentalisták bevezetik szerinted?! :)

Gamma Leonis · http://gombamania.blogspot.com 2012.02.25. 16:52:55

Én ezt az 1%-os pártot elhajtanám a fenébe. Hogy a csudában lehetnek a parlamentben? Olyanok akár egy parazita iker, vagy esetleg a narancsnak az impotens pöcse. A hasonlat pocsék, de nincs kedvem jobbat találni, mert mindjárt felrobbanok a dühtől. Ezek a szemforgató álszentek jó dolgukban megvesztek. A veszett kutyát pedig kilövik, mert halálos kórságot terjeszt.
Persze embert nem ölnék, de erősen moderálnám a balfaszságaikat.
Ezek most direkt provokálják az embereket?!? Mi a fenét akarnak elérni? Mert belőlem undort és dühöt váltottak ki.
süti beállítások módosítása