Nem ebben állapodtunk meg!

török_mónika_profilkép.jpg

 

A kettes sorszámú lányom lenyomott a gép elé és azt mondta, hogy írjak. Igaza van. Pár éve megjelent egy könyvem A nagy Ő címmel. És még mindig élünk! Ezt lehet itt nyomon követni.

Friss topikok

  • Bodócsy Vera: Amíg élek, nem felejtelek. Nagyon szerettelek. Köszönök minden írást, fotót (2020.09.03. 17:37) Tíz jel, ami arra utal, hogy esetleg egy kicsit fáradt vagy
  • : @tomtyi: mellesleg II. Ottónak nem volt osztrák felmenője , legkevésbé I. Ferdinánd. Mivel mintegy... (2018.08.20. 00:39) Honfoglalás
  • urbánugar: Hm. @Konyvmolyolo: Egy ilyen munka talán engem is érdekelne. Legalább is szívesen kipróbálnám mag... (2018.07.18. 14:38) Levél anyámnak
  • Bodócsy Vera: Szerettem mindet, mentettem, amit csak tudtam. Nem tudok aludni a hiányodtól. Nem így kívántam, ... (2018.07.13. 03:29) Feljegyzések a pelenkázó mellől 26. - Pillanatképek
  • aranyosfodorka: Hosszú, hosszú titkos, néma olvasás után muszáj megszólalnom. Ez igaz ? Hát Te is ? Sajnálom, de t... (2018.05.02. 10:00) Szerettem

Vikilíksz

2011.01.05. 10:47 | törökmonika | 8 komment

Postaládámba ma ismeretlen kezek bedobtak egy dokumentumot, mely nem más, mint pártunk és kormányunk kidolgozott tervezete (nyelvileg ellenőrizte a KEH) arról a konferenciáról, melyet az elnyomatás súlyos évei után végre méltóképp rendezhetnek meg. A dokumentum titkos egyelőre, de persze a gaz Vikilíksz kiszivárogtatta.

 

Világ magyarjai, egyesüljetek!

Konferencia az összmagyarságért

Program

 

Időpont: Boldogasszony havának harmadik szerdája

Helyszín: Magyarország számtani közepe

 Célunk a méltatlanul elnyomott magyarság öntudtának feltámasztása, az elhallgatott történelmi tények tisztázása és nemzeti önérzetünk kifejezése, különös tekintettel féléves EU-elnökségünkre.

 Regisztráció és előzetes bejelentkezés szükséges! Az űrlapokat fekete hollóval kérjük eljuttatni a szervezőkhöz.

 

Kettős honfoglalás szekció” - 10.00-tól és 10.45-től folyamatosan.

Tudásunk a rovásírás” szekció – egész napos program. A résztvevők az eszközöket és az elsősegély-csomagokat a regisztrációkor vehetik át.

Szkíta múltunk – helyünk a galaxisban, Szíriusz másképp” szekció – az előadóterem megközelítése: a  épület alatti alagsoron át balra a W épületbe, ott táblák jelzik a kettős spirálú lépcsőt, II.emelet, MZ/X terem.

Ősi hitünk” szekció – kéretik a kereszteket, dávid-csillagokat, félholdakat, sarlókat-kalapácsokat és a horogkereszteket előzetesen a portán leadni. Tiltott szerek használata kötelező! a hat ujjat felmutatni tudók ajándékba egy hetediket kapnak (asztalosok jelentkezését sajnos nem tudjuk elfogadni).

Eleink élete – eleink étele” szekció – kérjük az előkészített húsokat és a nyergeket előző nap eljuttatni a helyszínre, a HCCP előírások teljesítése végett. Menü: ősi magyar ételek ősi magyar alapanyagokból – lecsó, paprikáskrumpli, rácponty, cigánypecsenye, fraciasaláta, gyros.

Mit adtak a magyarok a világnak?” szekció – diaporáma-vetítés a kalandozások korából, archív családi fotók Újvidékről, légifelvételek Hirosimáról, „bécsi anzix Gorenjével” vetélkedő, hátrafelé nyilazás tévé-székházakra.

Iskolában így taníccsák” szekció – „Három tenger mossa” – hidrogeológiai performance. „Magyar jobbágy” – latin nyelvi vetélkedő. „Budapest megmentője” - sorjáték

Viseletünk” szekció – belépés kacagányban, buzogánnyal. Tarsolylemez-szépségverseny, gyorsulásos nemezkészítés.

Idegenszívűek” szekció - a rendezvény ideje alatt a bárban esztrád-zene, operett-sanzonok, kuplék, délután balkáni és roma talpalávaló. Hajnaltól Macskajaj, végül kidobóember-bemutató. Az italfogyasztás ingyenes. A rendezvény végén hidegvizes jakuzzi a Dunában.

Ebbe a szekcióba a jelentkezéseket csak térítés ellenében tudjuk elfogadni.

 Rendezvényünk biztonságáról a „Nyolcadik törzs” Kft. gondoskodik.

Parkolási lehetőséget a Táltos Zrt. biztosít.

A bejegyzés trackback címe:

https://torokmonika.blog.hu/api/trackback/id/tr332562067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pepita ceruza · http://8003713474976809073.slide.com/?public_pr=true 2011.01.05. 11:27:28

mijazhogy elmarad a viseletünk szekció? Senkit nem érdekel a kacagány, a buzogány, a tarsolylemez stb... divatbemutató? na?

maruani 2011.01.05. 17:07:21

Megyek, feltétlen! Tessék küldeni nekem űrlapot! Rajt vagyok a vip-listán, ugye?

törökmonika 2011.01.05. 20:44:08

@pepita ceruza: javaslat elfogadva, írás javítva!
köszönve!
:D

katharosz 2011.01.05. 20:55:25

Na, ha ezt tudom, megtartom a 6. ujjaimat. :)))

Hej nekem egy Heineken 2011.02.15. 06:06:32

Hat persze,hogy lehet de illik ez ilyen derk asszonyhoz ,nagyon sok embert sertesz vele esetleg akaratlanul .
süti beállítások módosítása