Nem ebben állapodtunk meg!

török_mónika_profilkép.jpg

 

A kettes sorszámú lányom lenyomott a gép elé és azt mondta, hogy írjak. Igaza van. Pár éve megjelent egy könyvem A nagy Ő címmel. És még mindig élünk! Ezt lehet itt nyomon követni.

Friss topikok

  • Bodócsy Vera: Amíg élek, nem felejtelek. Nagyon szerettelek. Köszönök minden írást, fotót (2020.09.03. 17:37) Tíz jel, ami arra utal, hogy esetleg egy kicsit fáradt vagy
  • : @tomtyi: mellesleg II. Ottónak nem volt osztrák felmenője , legkevésbé I. Ferdinánd. Mivel mintegy... (2018.08.20. 00:39) Honfoglalás
  • urbánugar: Hm. @Konyvmolyolo: Egy ilyen munka talán engem is érdekelne. Legalább is szívesen kipróbálnám mag... (2018.07.18. 14:38) Levél anyámnak
  • Bodócsy Vera: Szerettem mindet, mentettem, amit csak tudtam. Nem tudok aludni a hiányodtól. Nem így kívántam, ... (2018.07.13. 03:29) Feljegyzések a pelenkázó mellől 26. - Pillanatképek
  • aranyosfodorka: Hosszú, hosszú titkos, néma olvasás után muszáj megszólalnom. Ez igaz ? Hát Te is ? Sajnálom, de t... (2018.05.02. 10:00) Szerettem

Milyen foglalkozást válasszunk, ha előzőleg pornószínésznők voltunk?

2013.10.22. 11:30 | törökmonika | 6 komment

A kérdés jogos – sokkal többeket izgat, mint elsőre talán gondolnánk.

Mennénk, mondjuk, bányásznak. Szövőnőnek, suszterinasnak, könyvtárosnak vagy egyszeri bárminek. Mint mindenki más.

Már a jelentkezéskor beadott önéletrajz – miszerint cv – összeállítása is fejtörést okozhat. Mert most beleírjuk, hogy nem csak kifejezetten szerettünk/szeretünk prütykölni, de egy időben nem csupán hobbiból léptünk a promiszkuitás hímes mezejére, vagy sem?

Ha beleírjuk, az a baj, ha nem, akkor meg az.

Ha beleírjuk, feltétlenül tüntessük-e fel mellette, hogy például az okj-s pénzügyi-számviteli tanfolyamon az a minősítés nem annak szólt, mennyire voltunk nedvesek, izgatóak vagy éppen nagyszájúak, mert a szakmai vizsgán nem azt húztuk, hanem vagy tudtuk a tételt vagy nem.

Nem a mellbőségünk alapján adják meg az elsőbbséget az utakon, nem a lábunk közé néznek, ha boltban eladók vagyunk, nem fogdossák a seggünket, ha épp idősgondozással foglalkozunk – ha mégis, nyugodtan pofozkodhatunk.

Ha írók, költők vagyunk, akkor persze óhatatlanul mindenki baromira tényfeltárja majd a gyűrött lepedőinket, de remélhetőleg csak azután, hogy jelentős életművet hátrahagyva magunk után távoztunk már a porhüvelyünkből, ha tetszenek érteni ezt a kis cuki sanda utalást, hehehe.

Ha bőrdíszművesek vagyunk, valószínűleg az lesz azért a továbbiakban fontos, hogy megcsináljuk-e azt a kurva cuccot rendesen vagy sem – nem pedig, hogy állva szeretjük vagy extrém helyzetekben inkább.

Mondjuk, szerintem egyszerűbb megmondani már a cv-ben, hogy ez volt, most meg ez van, amúgy semmi közöd hozzá, és a szemembe nézz, baszki, ne a zsebedet gyűrködd ritmikusan, ha velem beszélsz.

Esetleg félvállról még odavethetjük, hogy ha a magyar parlamenti pártok soraiban tangában vonagló, saját falloszukkal csúnyán bánó verőlegények találhatók, ameddig bárki félresikerült, szemlátomást impotens/kihívásokkal küzdő emberszabásúaknak a nő az, akinek a luka körül még található figyelemreméltó, mégpedig a melle, aztán slussz, tehát jogosan verjük meg a fölösleget rajta és hülyézhetjük le nyilvánosan – szóval addig mi, akik netán pornószínésznők voltunk, inkább legyünk kifejezetten büszkék a volt szakmánkra, mert az ezekhez képest kifejezetten polgári, diszkrét foglalkozásnak minősül.

De bárhogy is döntünk, ha valaha pornószínésznők voltunk, egy, legalább egy vén faszi egészen biztosan lesz a bérelszámoláson vagy a portásfülkében, aki nyálcsorgatva, fennakadt szemekkel bármelyik videónk bármely képsorát érzékletesen fel tudja mondani, kicsit liheg közben és vörösödik a feje, miközben óbégat, hogy jajajajjjj, az erkölcs, de már majdnem elment közben, már távoli fitymacsattogás hallatszik, csak az a szájbavizelős jelenet még nincs teljesen meg fejben, fizetek még kicsit, csak maradj...

Kibaszottul kurvára közönséges voltam?

Csak gondolja a kedves olvasó.

A kedves olvasó olvasson: http://www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/334848_pruderiam

Aztán gondolkodjon kicsit, melyik a nagyobb kurva. Aki valaha pornószínésznő volt, ezt nem tagadja le, oszt most énekel/vályogot vet/ás vagy amit akar – vagy a másik, aki kiemelt flekkdíjért már-már kádéenpés magaslatokban onanizál kéjelegve.

Kár volt az életműért, amit eddig összekalapált magának. Egyetlen írással semmissé lehet tenni.

Ja, nem a pornószínésznőre gondoltam.

A bejegyzés trackback címe:

https://torokmonika.blog.hu/api/trackback/id/tr775592115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

andai 2013.10.22. 18:33:17

moni, ez zseniális volt.

Pupu Blogja 2013.10.22. 19:57:48

Nehéz dolog az öregedés, mikor már csak az erkölcs merevedik és a vizelés sem megy flottul, tán még erotikusan izgatva sem...
Namostan persze, ha reklámot szeretnénk csinálni a számunkra rokonszenves versenyzőnek, hát az persze más.
Csak el ne mondja valaki neki, hogy Leonardo de Vinci gyakorló buzi volt - egész maradék életében a fejét csóválva, a seggét fogva szaladgálna...
Tudni kellene szépen öregedni.

:O)))

Pupu Blogja 2013.10.22. 20:01:41

Természetesen da Vinci, - még mielőtt kiderülnének a műveltségemen tátongó lyukak.
Vermek.
Szakadékok...
:O)))

Hiryu 2,0 · http://theidf.blog.hu/ 2013.10.23. 13:44:45

utána lehetünk még - forradalmárok- elítéltek- országgyűlési képviselők, az ország öreganyja...

Minden hasonlóság a valósággal csak a véletlen műve lenne...

áginagyi 2013.10.25. 01:02:51

Ha ennyire undorodik, akkor miért nézte végig és miért számolt be róla? Egészen érdekes, de nálunk a családban azt hiszem senki nem nézte meg, pedig tudta, hogy mit csinált régen Tünde. Most csak hallgattuk és baromian jól énekelt.
Álszent malacka, öreg malacka.

Popka Simonetta 2014.01.06. 12:52:55

Tetszett az írása Mónika! És nem gondolom, hogy "Kibaszottul kurvára közönséges volt..." De ahogy kérte, olvastam és gondolkodtam. Ezért aztán nagyon zavar, hogy más síkon mozognak az írásaik. Ön az erkölcstelennek minősülő előélet okozta problémákat ragadta meg, míg "a másik, aki kiemelt flekkdíjért már-már kádéenpés magaslatokban onanizál kéjelegve" a közízlést, a közvéleményt jelentősen befolyásoló TV csatorna felelősségét ecseteli... "Talán nem szükséges beinjekciózni a felnövekvő generációba azt az érzületet, hogy egy pornósztár, ha történetesen hangja is van (van), a „te sztárod” is akár." Én sem szeretném, ha a gyermekem elé felvonultatott "példaképek" más okokból elítélendők lennének/lehetnének. Ezért nem gondolom jó példaképnek, sztárnak pl.: az asszonyverő, ám nyilván kiváló honatyát, a pedofil ám egyébként istenfélő plébánost, az antiszemita ám jó tollú írót stb. Ugye megérti, hogy amíg a mentor szóba nem hozta az énekes erotikus kisugárzását, addig az énekesi teljesítményről volt szó. Onnantól viszont a műsor nézettségének növeléséről bármi áron. Ez az ár pedig az énekes által nyilván elfeledni kívánt előéletének közkinccsé tétele lett. Vagy rosszul gondolom?
süti beállítások módosítása