Nem ebben állapodtunk meg!

török_mónika_profilkép.jpg

 

A kettes sorszámú lányom lenyomott a gép elé és azt mondta, hogy írjak. Igaza van. Pár éve megjelent egy könyvem A nagy Ő címmel. És még mindig élünk! Ezt lehet itt nyomon követni.

Friss topikok

  • Bodócsy Vera: Amíg élek, nem felejtelek. Nagyon szerettelek. Köszönök minden írást, fotót (2020.09.03. 17:37) Tíz jel, ami arra utal, hogy esetleg egy kicsit fáradt vagy
  • : @tomtyi: mellesleg II. Ottónak nem volt osztrák felmenője , legkevésbé I. Ferdinánd. Mivel mintegy... (2018.08.20. 00:39) Honfoglalás
  • urbánugar: Hm. @Konyvmolyolo: Egy ilyen munka talán engem is érdekelne. Legalább is szívesen kipróbálnám mag... (2018.07.18. 14:38) Levél anyámnak
  • Bodócsy Vera: Szerettem mindet, mentettem, amit csak tudtam. Nem tudok aludni a hiányodtól. Nem így kívántam, ... (2018.07.13. 03:29) Feljegyzések a pelenkázó mellől 26. - Pillanatképek
  • aranyosfodorka: Hosszú, hosszú titkos, néma olvasás után muszáj megszólalnom. Ez igaz ? Hát Te is ? Sajnálom, de t... (2018.05.02. 10:00) Szerettem

Ha én egyszer biztonsági őr lehetnék....

2012.11.24. 03:41 | törökmonika | komment

Ha én egyszer biztonsági őr lehetnék, nagyon szeretném magam olyan helyekre kérni, már ha tehetném, ahol legalább lehet valamit csinálni.

Reggelente autóval szinte rámenni emberekre.

Szeretnék egy konténerben harmincadmagammal lenni, mintegy tartalékosként, hogy időnként kibasszam az ajtót és csak úgy, két cigi között megjegyezni, hogy ezeknek biztos ott van a Dávid-csillag a nyakukon.

Szeretném megkérdeni emberektől, akik jönnek oda tálca süteménnyel, hogy hova-hova. Amikor a válasz elhangzik (oda-oda), akkor morcosan nézni.

Tényleg van néhány szép szakma.

Akik most a Kunigunda utcában ügyelnek (kábé harminc biztonsági őr jut egy üldögélőre), különösen jó a dolguk.

Ugyanis nincs dolguk. Amikor Navrasics tekintetes úr kijön a tévészékházból - a környéken három rendőrautó, nehogy az a helyszínen lévő három csaj meglincselje - és Navarro megkérdezné, mi a pálya, a válasz úgyis egyértelmű.

Sajnos, egyelőre még nem vagyok biztonsági őr. És kissé zokon veszem, hogy folyamatosan kattognak a vakuk, amikor megérkezem egy tálca valamivel.

Ennél persze kicsit szarabb lehet a helyzete azoknak, akik a Kunigunda utcában lassan egy éve tüntetnek a sajtószabadságért - és lassan azt is kamerázzák, mikor mennek szarni.

Közölöm velük, hogy szerintem mi is kiteszünk egy kamerát. Vagy kettőt. Vagy még többet.

Tehát mi is látjuk, kedves biztonsági őrök, mikor túrjátok az orrotokat. Mikor mentek szarni. Mikor mentek rá az ártalmatlan csajokra.

Élőegyenesben fogjuk közvetíteni.

Kivételesen nem viccelek. 

A bejegyzés trackback címe:

https://torokmonika.blog.hu/api/trackback/id/tr294922641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pretty 2012.12.02. 16:01:06

Sajnos azért tartunk ott ahol tartunk,mert nagyon sok olyan "ember" van kis hazánkban akinek az tetszik,ha másnak kellemetlenséget,szenvedést okozhatnak.Sokaknál még nem fejeződött be az emberré válás folyamata.
süti beállítások módosítása