Nem ebben állapodtunk meg!

török_mónika_profilkép.jpg

 

A kettes sorszámú lányom lenyomott a gép elé és azt mondta, hogy írjak. Igaza van. Pár éve megjelent egy könyvem A nagy Ő címmel. És még mindig élünk! Ezt lehet itt nyomon követni.

Friss topikok

  • Bodócsy Vera: Amíg élek, nem felejtelek. Nagyon szerettelek. Köszönök minden írást, fotót (2020.09.03. 17:37) Tíz jel, ami arra utal, hogy esetleg egy kicsit fáradt vagy
  • : @tomtyi: mellesleg II. Ottónak nem volt osztrák felmenője , legkevésbé I. Ferdinánd. Mivel mintegy... (2018.08.20. 00:39) Honfoglalás
  • urbánugar: Hm. @Konyvmolyolo: Egy ilyen munka talán engem is érdekelne. Legalább is szívesen kipróbálnám mag... (2018.07.18. 14:38) Levél anyámnak
  • Bodócsy Vera: Szerettem mindet, mentettem, amit csak tudtam. Nem tudok aludni a hiányodtól. Nem így kívántam, ... (2018.07.13. 03:29) Feljegyzések a pelenkázó mellől 26. - Pillanatképek
  • aranyosfodorka: Hosszú, hosszú titkos, néma olvasás után muszáj megszólalnom. Ez igaz ? Hát Te is ? Sajnálom, de t... (2018.05.02. 10:00) Szerettem

Motivációs levél

2010.12.10. 17:46 | törökmonika | 7 komment

Tisztelt Hirdető!

A www.munkatkeresekdebaromira.hu portálon megjelent álláshirdetésre jelentkezem.

A szakmai önéletrajzomat, a szükséges papírok másolatait három példányban postázom, ahogyan a friss erkölcsi bizonyítványomat is, a digitalizált változatokat (pdf-formátumban) csatolom. Egyúttal jelzem, hogy a teljes alakos fényképem már legalább hat hónapos, így elképzelhető, hogy nem tükrözi teljesen a jelen valót. Az arcképeim (szemből, jobbról és balról) viszont vadonatújak. A nyelvvizsga-bizonyítványaim eredeti példányához csatolom a magyar nyelvű hitelesített fordításokat. Szakmai publikációs listám sajnos csak angol, német és francia nyelven áll rendelkezésre, ennek oka, hogy eléggé el nem ítélhető módon ezeken a nyelveken publikáltam. Az ajánlóveleim - köszönhetően a külföldi egyetemi adminisztrációs rendszer szervezetlenségének - még nem érkeztek meg, de a Harvardon már a jövő hétre ígérték az elkészültüket. Referencialeveleket a római Akadémián készítettek a hallgatóim - másutt ez nem volt keresztülvihető. Nobel-díjamat érzelmi okokból nem áll módomban postázni Önöknek, de amennyiben személyes meghallgatásra kerül sor, természetesen bemutatom. A Magyar Köztársaság tisztikeresztjeit viszont futárral eljuttatom, kérem, amennyiben megoldható, elhoznám majd.

Bár életkorom talán nem felel meg a pályázati feltételekben előírtaknak - jócskán meghaladtam a húsz éves korhatárt -, úgy érzem, a szakmai gyakorlat előírt időtartamának - 40 év vezetői beosztásban - bőven megfelelek. Gyermeket nem áll szándékomban szülni, a meglévőket is állami gondozásba adtam, erről a dokumentumokat csatoltam. Jelenleg orvosi kezelés alatt állok, hogy a megmaradt szexuális érdeklődésemtől műtéti úton megszabadítsanak (ambuláns beavatkozás lesz). Egészségem kiváló (leletek csatolva), fogsorom ép (gipszlenyomat csatolva), füleim tiszták, szemeim ragyognak.

A fentiek alapján kérem, szíveskedjenek várólistára venni a meghirdetett árufeltöltői pozícióra.

A bejegyzés trackback címe:

https://torokmonika.blog.hu/api/trackback/id/tr682507233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

1.számú 2010.12.10. 20:02:03

és milyen szomorú, hogy ez igy működik!

depisuzy 2010.12.11. 09:32:14

Sajnálattal értesítjük, hogy ezt az állást már betöltötték, valami Csernus nevü alak kapta meg, mivel nagyon ügyesen elmondta, hogy miért is tette a margarint a chipsek közé.
Azonban a takarítói állás megüresedett, és amennyiben hajlandó a tisztító szereket, vödröt, felmosót stb...otthonról hozni, úgy az állás az öné. Fontos kitétel, hogy tudjon vidáman dudorászni.

tamasa 2010.12.12. 12:46:14

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a takarítói munkakörben jelen időszakban szükségeltetik a "Jingle Bells" folyamatos kétszólamú előadása - cigarettaszünet engedélyezésére így még kivételes esetben sincs módunk!

geeeza 2010.12.23. 21:21:32

Vödör kölcsönzési lehetőség alkalmi áron!
Keresse Dr. NZ-t az MTA-n.
(Valamiből meg kell élni...)

horvathmargo 2011.01.18. 01:06:20

Kedves Jelentkező!
A választásunk ezúttal nem Önre esett, tekintettel a nagy számú celebekre, akik közül száj, és mell implantátum méret alapján döntöttünk, motiválandó a többi kartársat is a túlórára.
Önéletrajzát a jövő karácsinyi nagy vásár előtt ismét felülbíráljuk, így kérjük addig semmiképpen ne jelentkezzen a konkurens megkeresésekre.
További eredményes jövő építést (amelyhez marketing csoportunk kedvezményesen indít tanfolyamot, jelentkezés az alábbi e-mail címen) kívánunk Önnek.
(Ön igen szerencsés, mert miután az 5 milliomodik jelentkezőnk, ezért választ is küldtünk jelentkezésére. Kérjük, vegye ezt biztató előjelnek).
Üdvözlettel:
Multinacionális Genny- és Szemétládákat Áruló Áruház

isemilla 2011.03.05. 17:54:53

kemény az élet itt kívül.

Hej nekem egy Heineken 2011.03.07. 22:05:57

Ja keremszepen az a kommunizmusban volt ,hogy kinyitottuk a magyar nemzet csutortoki szamat es 15 oldal allashirdetes volt! Azota foggal-korommel tetszettek harcolni az aldasos kapitalista rendszerert! Hat itt van amire vagytal egy vilagito agytal !Ja ,hogy ezt sem szeretitek tessek akkor kimenni az utcara es kovetelni egy olyan rendszert ahol az alkalmazottak dontenek a sajat ugyeikben az alkalmazoval szemben! Aztan lehet ,hogy 20 ev mulva majd abbol is kigyun valami de mar elore tessenek valami ujat is kitalalni nehogy varatlanul jojjon ha az sem valik be.
süti beállítások módosítása