Nem ebben állapodtunk meg!

török_mónika_profilkép.jpg

 

A kettes sorszámú lányom lenyomott a gép elé és azt mondta, hogy írjak. Igaza van. Pár éve megjelent egy könyvem A nagy Ő címmel. És még mindig élünk! Ezt lehet itt nyomon követni.

Friss topikok

  • Bodócsy Vera: Amíg élek, nem felejtelek. Nagyon szerettelek. Köszönök minden írást, fotót (2020.09.03. 17:37) Tíz jel, ami arra utal, hogy esetleg egy kicsit fáradt vagy
  • : @tomtyi: mellesleg II. Ottónak nem volt osztrák felmenője , legkevésbé I. Ferdinánd. Mivel mintegy... (2018.08.20. 00:39) Honfoglalás
  • urbánugar: Hm. @Konyvmolyolo: Egy ilyen munka talán engem is érdekelne. Legalább is szívesen kipróbálnám mag... (2018.07.18. 14:38) Levél anyámnak
  • Bodócsy Vera: Szerettem mindet, mentettem, amit csak tudtam. Nem tudok aludni a hiányodtól. Nem így kívántam, ... (2018.07.13. 03:29) Feljegyzések a pelenkázó mellől 26. - Pillanatképek
  • aranyosfodorka: Hosszú, hosszú titkos, néma olvasás után muszáj megszólalnom. Ez igaz ? Hát Te is ? Sajnálom, de t... (2018.05.02. 10:00) Szerettem

Egy őszinte kampánylevél

2014.03.19. 18:55 | törökmonika | 3 komment

Arról volt szó, hallgatólagosan, hogy mostantól még kábé két hétig nagyokat kussolunk.

Mert tényleg még így ártunk a legkevesebbet annak, amiben hinni szeretnénk.

Csak hát ez nem feltétlenül hit kérdése, persze.

Ha én ellenéziösszefogásegyüttsatöbbi sajtós lennék, legalább belhasználatra elkészíteném a szöveget, amit soha, semmilyen körülmények között nem lehetne nyilvánosságra hozni, mert dolgozzon a másik oldal is a fizetéséért.

A soha nyilvánosságot nem látó sajtószöveg a szimpatizánsoknak, aktivistáknak és rejtőzködő, potenciális szavazóinknak szólna, plusz bizonytalanok.

Kedves Barátunk, Támogatónk, Szimpatizánsunk és Bujkáló, ám Potenciálisunk! (így írnám, csupa nagybetűvel, mert így szokás mostanában)

Te is tudod, én is tudom, nagyjából mindenki tudja széles (keskeny) e honban, hogy a választási törvényeknek, a választási körzetek átszabásának és a mindent elborító agylohasztásnak köszönhetően tényleg esélyünk sincs.

Ezek az övéikre fognak szavazni, közben ködös tekintettel ájtatoskodnak majd a Szent Rezsicsökkentéshez, szarnak ezek rá, hogy valójában többet fizetnek, nekik az kevesebb.

Ezeket nem érdeklik a tények.

Mondok valami nagyon csúnyát.

Minket sem érdekel.

Drága Barátunk, Támogatónk, Szimpatizánsunk és Bujkáló, ám Potenciálisunk! (így írnám, csupa nagybetűvel, mert így szokás mostanában)

Ha komolyan vennénk benneteket, magunkat vagy egyáltalán bármit, ideértve az országot, a Szent Magyar Hont, annyi mindent csinálhattunk volna.

Magánnyugdíj.

Földvagyon.

Egészségügy.

Oktatás.

Paks.

Koszos pénzek.

Földesúri rendszer.

Stadionok.

Hosszan folytathatnám, de minek, úgysem foglalkoztunk vele.

 

Légy erős, nem véletlenül.

 

Mi nem akarunk nyerni. Még csak az kéne.

Ezt megnyerni?! Ezt? Normális vagy?!

Hát itt tíz év alatt sem lehet normális, emberi viszonyokat teremteni.

Mire fogadja a külföldön legalább Albánia a köszönésünket, az is legalább kilenc év.

Mire a forintból a vicc tárgyán kívül lesz valami, az húsz.

 

Te, nekünk erre nincs időnk.

 Nagyon jó lesz nekünk ellenzékben.

Lehetőleg jó izmos ellenzékben.

Úgyhogy drága, mélyen tisztelt Barátunk, Támogatónk, Szimpatizánsunk és Bujkáló, ám Potenciálisunk! (így írnám, csupa nagybetűvel, mert így szokás mostanában)

Most, hogy annyira édes vagy, hogy még a „kampányunk” ellenére is még azt gondolod, hátha lehet még, hátha, hátha, hátha. Hátha egy kis lépéssel legalább.

Téged arra kérünk, hogy szépen mosakodjál ki, mint hugyos Jóska Krisztus neve napján, fésülködj meg és menj el szépen szavazni és ikszelj nekünk. Készpénztámogatást is elfogadunk, bár rendesen jattolt a költségvetés most a kampányra, tehát szavunk nem lehet.

Azért, hogy jó izmos ellenzékben lehessünk.

Ne gondolj másra.

Mi meg egy kicsit még hülyéskedünk neked, jó? Csak hogy jobb kedved legyen. A megmondós csávó majd jól megmondja, a belevaló csaj is jól megmondja, mindenki jól megmondja, még a halkszavú is.

Hogy mit?

Hagyjuk már ezeket az apróságokat.

Ikszeljél.

Gyere, legyél még több aktivista.

Melózz a szabadidőben nekünk, mert a haza fényre derül vagy hogy van az idézet, most hadd ne tudjak már mindent fejből.

Ragassz, rajzolj, írj, demonstrálj, készpénzutalást is elfogadunk.

Vagy amihez értesz.

Banki átutalás esetén feltétlenül tüntesd fel.

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://torokmonika.blog.hu/api/trackback/id/tr775870073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Baromffy 2014.03.20. 09:20:50

Ez van. Szeretni nem kell, csak szavazni. Tudjuk, még az utódnemzésnek se feltétele a szeretet...

Árvay Péter 2014.03.28. 05:26:17

Ja, és csinálunk még a biztonság kedvéért még jó pár hülyeséget!

Perneczky László · https://www.facebook.com/perneczky.laszlo 2014.03.28. 08:10:22

Megjegyzem, az LMP nyíltan és egyenesen bevállalta, hogy 2014-ben legfeljebb "jó izmos ellenzékben" akar lenni. Most ez van.
Aktivistákat is szívesen fogadunk, a lehetmas.hu/valasztas-2014/ oldalon a program alatt van a nyílt kampányszámla, ezért "Banki átutalás esetén feltétlenül tüntesd fel". A jövő zöld.
süti beállítások módosítása