Nem ebben állapodtunk meg!

török_mónika_profilkép.jpg

 

A kettes sorszámú lányom lenyomott a gép elé és azt mondta, hogy írjak. Igaza van. Pár éve megjelent egy könyvem A nagy Ő címmel. És még mindig élünk! Ezt lehet itt nyomon követni.

Friss topikok

  • Bodócsy Vera: Amíg élek, nem felejtelek. Nagyon szerettelek. Köszönök minden írást, fotót (2020.09.03. 17:37) Tíz jel, ami arra utal, hogy esetleg egy kicsit fáradt vagy
  • : @tomtyi: mellesleg II. Ottónak nem volt osztrák felmenője , legkevésbé I. Ferdinánd. Mivel mintegy... (2018.08.20. 00:39) Honfoglalás
  • urbánugar: Hm. @Konyvmolyolo: Egy ilyen munka talán engem is érdekelne. Legalább is szívesen kipróbálnám mag... (2018.07.18. 14:38) Levél anyámnak
  • Bodócsy Vera: Szerettem mindet, mentettem, amit csak tudtam. Nem tudok aludni a hiányodtól. Nem így kívántam, ... (2018.07.13. 03:29) Feljegyzések a pelenkázó mellől 26. - Pillanatképek
  • aranyosfodorka: Hosszú, hosszú titkos, néma olvasás után muszáj megszólalnom. Ez igaz ? Hát Te is ? Sajnálom, de t... (2018.05.02. 10:00) Szerettem

Színezd újra! Kifestőkönyv Hülyeországnak

2013.11.12. 09:25 | törökmonika | 5 komment

Óriási horderejű döntés született tegnap a parlamentben. Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az ügy jelentősége messze túlmutat e lángoktól ölelt kis ország apró-cseprőnek látszó, ám annál húsbavágóbb problémáin. Bizton állítható, hogy a kezdeményezés híre és előre borítékolható sikere, továbbá a makrogazdasági mutatókon messze túlnövő jelentősége hamarosan az egész világ előtt áll majd követendő példaként.

A számláink mától színesek lesznek.

És rezsicsökkentettek is, persze, de ez – esetünkben – mellékszál, hiszen a rezsiharc állóháborúvá jegesedett, nem tágítanak az országrontók, akik a legaljasabb eszközöktől sem riadnak vissza, ha arról van szó, hogy minél nagyobb és nagyobb számokat lehessen olvasni a közüzemi számláinkon. Ők azok, akik akár az éj leple alatt, saját kezűleg is hajlandóak kiradírozni egy-egy végösszeget és egy nagyobbat beírni a megfelelő helyre.

Ügyeskedésük nem fog célt érni.

Hülyeország büszke kétharmada mostantól csak kacag az ellenség gaz, sötét próbálkozásain.

Mostantól, ha kezünkbe vesszük a számlát, nem csak azért húzódik széles, már-már diadalittas mosolyra a szánk, mert például oda van írva, hogy most ugyan 28 ezer, tavaly pont 14 ezer volt, de ez már a rezsicsökkentés, hála, köszönet Pártunknak és Kormányunknak – nem. Mától mindezt színesben olvashatuk!

Nem akárhogy.

A meghatottság könnyein átpislantva láthatjuk: mától a víz- kék, a gáz- narancs, míg az áramszámla téglavörös lesz.

Én nem állnék meg itt. Hülyeország lakói megérdemlik, hogy többre srófoljuk az ötletet.

Mert mi lesz a többi számlával?

Azok fehérek lesznek?

Na ugye.

Javaslom, hogy adjunk teret a Magyar Népi Kreativitásnak, és a továbbiakban minden számla mellé postázzunk hat darabos színesceruza-készletet – színezd újra!

Hat pirosért cserélhetsz két zöldet – vagy fordítva.

Tisztelettel javaslom, hogy nyomtassunk a számlákra – van egy ismerősöm, na jó, félunokatestvér, meg egy távoli névrokonom, működtetnek egy jó kis nyomdát, esetleg az ötletért cserébe megkaphatnánk a koncessziót... - portrékat. Hazánk nagyjainak arcmását.

A vízszámlára Wesselényiét.

A gázéra Horthyét.

A villanyéra Wass Albertét.

A további ötleteket – kellő díjazásért cserébe – szívesen véleményezem, zártkörű elbírálás keretében.

Színezd újra a valóságot!

Magyarország jobban színez!

A bejegyzés trackback címe:

https://torokmonika.blog.hu/api/trackback/id/tr495628768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

valogatos 2013.11.18. 14:40:57

Kerlek, Monika, ne irj tobbet!Egyszeruen nincs tehetseged hozza es igy csak egy eletunt 50-es no modoros sirankozasa az egesz. Elhiszem, hogy szar eleted van/volt/lesz, de ne piszkold ossze vele a netet pliiz! Keress valodi munkat, az segithet ;) udv

Rosenberg Ariel 2013.11.19. 13:49:27

@valogatos: Szerintem ha nem tetszik, akkor ne olvasd. Annyi minden van más is a világon amit olvashatnál.

ABC123456 2014.01.02. 02:29:07

Monika, írj légyszi, mer tudsz. Jójó, ötvenes vagy és nő - ez nyílván két akkora aduász ellened, amivel válogatós kénytelen volt megtámogatni a semmitmondását, különben összedől a háesze.
És az még semmi, hogy ilyen lúzer nullák mint ez, futkosnak a világban - de hogy ide is tévednek... nahát ez biztos nem véletlen.
BÚÉK, Monika ! Írj sokat és hasonlóan jókat.
(Az ilyen szarfaszúakkal meg ne törődj.)

törökmonika 2014.01.02. 10:40:05

@ABC123456: engem például kifejezetten szórakoztat, amikor hasonló véleményeiket próbálják összerendezni úgynevezett szósorrendbe. gyakran maradnak alul :) na, az ilyeneknek 12 darabos színesceruza-készlet jár!
süti beállítások módosítása